Путин: Западне обавештајне службе умешане у украјинске терористичке нападе

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Apr.2023, 18:55

Путин: Западне обавештајне службе умешане у украјинске терористичке нападе

Руски председник Владимир Путин оценио је данас током седнице Света за националну безбедност у Кремљу да су западне обавештајне службе умешане у планирање украјинских терористичких напада на тлу Русије. Фото: Танјуг/Mikhail Metzel, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP „Украјински неонацисти и њихови >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << саучесници не делују само у новоприпојеним регионима Федерације, већ врше злочине и у другим деловима Русије“, рекао је руски лидер, преноси ТАСС.
На седници Света за националну безбедност на којој су учествовали и лидери четири региона који су се прошле године припојили Руској Федерацији, Путин је оптужио Украјину да је уз помоћ западних обавештајних служби починила злочине против руских локалних званичника, безбедносног особља, новинара и просветних радника.
„Постоји основ да верујемо да су ресурси трећих земаља и западних обавештајних служби ангажовани у припремама ових саботажа и терористичких аката“, рекао је Путин.
Putin: Rusija je otvorena za konstruktivno partnerstvo sa svim zemljama

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Путин: Западне обавештајне службе умешане у украјинске терористичке нападе се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.