Бела кућа: Бајден наредне седмице у Ирској и Северној Ирској

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Apr.2023, 13:24

Бела кућа: Бајден наредне седмице у Ирској и Северној Ирској

 Председник САД Џозеф Бајден посетиће Ирску и Северну Ирску од 11. до 14. априла како би обележио 25. годишњицу мировног споразума постигнутог на Велики петак и посетицће дом својих предака, саопштила је данас Бела кућа. Фото: WikimediaCommons/Matt H. Wade Бајден ће прво отпутовати у Северну >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Ирску где ће боравити од 11. до 12. априла да обележи „огроман напредак“ од потписивања споразума и да се нагласи спремност САД да подрже „огромни економски потенцијал тог подручја на корист свих заједница“, наводи се у саопштењу, пренео је Ројтерс.
Председник САД, који често са поносом говори о својим ирским коренима, потом ће до 14. априла бити у Ирској где ће боравити у Даблину и своја два дома предака у округу Лаут и округу Мејо.
Makron: Evropa ne sme da se distancira od Kine na planu trgovine

Преузмите андроид апликацију.
 
Чланак Бела кућа: Бајден наредне седмице у Ирској и Северној Ирској се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.