Вучић: Са делегацијом Сената Француске о дијалогу БГ и ПР, ширењу сарадње…

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Apr.2023, 13:16

Вучић: Са делегацијом Сената Француске о дијалогу БГ и ПР, ширењу сарадње…

Председник Србије Александар Вучић објавио је данас да је са делегацијом Сената Француске, са којом се данас састао у Палати Србија, разговарао о свим важним питањима, од ситуације у региону и дијалога Београда и Приштине, до јачања политичког дијалога и ширења билатералне >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и економске сарадње, поготово у сфери нових великих инвестиција. Фото: Танјуг/Сава Радовановић Вучић је на Инстаграм налогу „buducnostsrbijeav“ нагласио да је улога Француске у региону од изузетног значаја, не само у традиционалном и историјском контексту, већ и у смислу напора да се Западном Балкану да нови замах на путу евроинтеграција.
„Захвалан сам на подршци Француске у напорима које наша земља улаже у регионално повезивање, очување стабилности и конструктивну сарадњу на путу ка ЕУ“, поручио је Вучић.
Načelnik Generalštaba Vojske Srbije u poseti Italiji

Преузмите андроид апликацију.
 
Чланак Вучић: Са делегацијом Сената Француске о дијалогу БГ и ПР, ширењу сарадње… се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.