Од њих се нећете заситити: Намирнице од којих ћете само бити још гладнији, а онда се и угојити

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Apr.2023, 10:14

Од њих се нећете заситити: Намирнице од којих ћете само бити још гладнији, а онда се и угојити

Стручњаци откривају које су то. Фото: Pexels/Nicole Michalou Нека храна може вам се на први поглед учинити као врло заситна, међутим она ће на ваш организам имати потпуно другачији учинак.
Одређене намирнице могу само појачати нашу глад и тако довести до накупљања нежељених килограма, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << упозоравају стручњаци.
„Неколико залогаја ових намирница може активирати одређене делове мозга и црева који подстичу нашу жељу за храном, што између осталог доприноси дебљању и накупљању сувишних килограма, те може наштетити нашем здрављу у целини“, објашњава ендокринолог Белинда Ленерз.
Намирнице за које већина људи мисли да су заситне, а заправо нас чине још гладнијима су: -чипс и крекери
-хлеб
-кекс, колачи и слаткиши
-јогурт с ниским уделом масти
-дијетална пића
-вештачки заслађене грицкалице
Deca koja prave ove greške imaju srećniju budućnost: Zato, pustite ih…

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Од њих се нећете заситити: Намирнице од којих ћете само бити још гладнији, а онда се и угојити се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.