Министар Дачић примио потпредседницу Бундестага

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Apr.2023, 17:10

Министар Дачић примио потпредседницу Бундестага

Први потпредседник Владе и министар спољних послова Ивица Дачић примио је данас потпредседницу Бундестага Ајдан Озогуз, саопштило је ресорно министарство. Фото: Танјуг/Сава Радовановић У срдачном разговору, министар Дачић је изразио задовољство због интензивирања дијалога >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << са Бундестагом, који има запажено место у укупном дијалогу са СР Немачком.
Саговорници су констатовали да су билатерални односи на веома високом нивоу, посебно у сфери економије, где је Немачка први економски партнер Србије.
Размењена су мишљења о европској интеграцији Србије и региона, а саговорници су се сложили да редовна и интензивна размена мишљења може значајно допринети убрзању процеса европских интеграција, додаје се у саопштењу.
Dodik: Ponosni smo na policiju Srpske, sa njima smo gradili institucije RS

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Министар Дачић примио потпредседницу Бундестага се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.