Србија воз награђен за унапређење пословања

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Apr.2023, 16:36

Србија воз награђен за унапређење пословања

Иван Булајић, в.д. директор ,,Србија воза“, јуче је на свечаној церемонији „Diplomacy & Commerce awards“, одржаној у Народном музеју, примио награду за унапређење пословања, успешно обнављање линије Београд – Нови Сад у 2022. години и повратак поверења у железнички саобраћај. Фото: Србија >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << воз „Ова награда нам значи као још једна потврда у низу да смо на добром колосеку. Континуирано радимо на унапређењу корисничког искуства и повратка путника у возове. Модернизација железничког превоза путника, када је реч о возу Соко, али и осталим регио возовима који саобраћају на линији Београд – Нови Сад, препознатa је од стране грађана, чему сведочи рекордан број путника од преко два милиона у протеклих годину дана. Запослени у ,,Србија возу“ поносни су на ову награду која је још један показатељ да рад и труд дају резултате“, рекао је Иван Булајић.
Фото: Србија воз Магазин  ,,Diplomacy & Commerce“ је у оквиру овог конкурса наградио је најбоље у 15 категорија. У стручном жирију, између осталих били су и Марко Чадеж, председник Привредне коморе Србије, Бошко Вучуревић, председник Привредне коморе Војводине, као и Бранкица Јанковић, повереница за равноправност.
Апликација ,,Србија воза“  другопласирана по популарности Фото: Србија воз Поред модернизације возова, корисничко искуство се унапређује и иновацијама на осталим нивоима. Апликација Србија воза за куповину возних карата је за годину дана пронашла пут до 100.000 корисника и тиме је себи обезбедила место одмах после популарног сајта за резервацију смештаја, у Србији у сегменту Путовања. Апликација путницима доноси уштеду времена и знатно олакшава путовање, чему сведочи пола милиона остварених трансакција у 2022. години.
Na aerodromu „Nikola Tesla“ saobraćaj se odvija neometano

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Србија воз награђен за унапређење пословања се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.