Лајчак: У Бриселу о примени споразума и текућим питањима

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Apr.2023, 16:30

Лајчак: У Бриселу о примени споразума и текућим питањима

Специјални изасланик за дијалог Београда и Приштине објавио је да данас у Бриселу са главним преговарачима Петром Петковићем и Бесником Бисљимијем разговара о имплементацији договора постигнутих у Охриду 18. марта. Фото: Танјуг/Сава Радовановић „Данас сам домаћин састанка >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у оквиру дијалога на нивоу главних преговарача у Бриселу, како бисмо размотрили имплементацију договора на путу нормалиизације односа, као и текућа питања“, написао је Лајчак на Твитеру.
Лајчак се раније данас одвојено састао са главним преговарачима Београда и Приштине Петром Петковићем и Бесником Бисљимијем.
Планирано је да касније данас буде одржани и заједнички састанак Петковића и Бисљимија у присуству Лајчака.
Како је раније речено из ЕУ, главни преговарачи Београда и Приштине позвани су у Брисел ради договора о раду на у имплементацији онога што је договорено на састанцима у Охриду 18. марта.
Selaković: Novi zakon o bezbenosti i zdravlju na radu donosi niz novina u zaštiti

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Лајчак: У Бриселу о примени споразума и текућим питањима се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.