Анћелоти: Енергија и искуство фудбалера Реал ће одлучити меч са Барселоном

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Apr.2023, 16:22

Анћелоти: Енергија и искуство фудбалера Реал ће одлучити меч са Барселоном

Тренер фудбалера Реала Карло Анћелоти изјавио је данас да би енергија и искуство играча мадридског клуба могли да одлуче реванш меч полуфинала Купа краља против Барселоне. Фото: WikimediaCommons/Светлана Бекетова Барселона ће сутра дочекати Реал у реванш мечу полуфинала Купа краља. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << У првој утакмици одиграној у Мадриду било је 1:0 за каталонски клуб.
„Енергија и искуство наших фудбалера би могли да одлучи ‘Ел класико’. Морамо да будемо јако добри у креирање игре. Међутим, искуство ветерана ће да буде кључ“, рекао је Анћелоти на конференцији за медије у Мадриду.
Он је истакао да су Лука Модрић и Тони Крос недодирљиви у екипи Реала.
„Међутим, то не значи да ће у Барселони бити стартери. Имамо много недодирљвих у тиму, али на крају мора да се изабере стартних 11. Морам да мислим о свим играчима које имам на располагању. Није најважније како ће фудбалери почети утакмицу, него је најважније да одиграју најбоље што могу када добију шансу на мечу“, рекао је Анћелоти.
Утакмица између Барселоне и Реала биће одиграна сутра од 21 сат на „Ноу Кампу“.
Mesi napušta PSŽ na kraju sezone

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Анћелоти: Енергија и искуство фудбалера Реал ће одлучити меч са Барселоном се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.