Шпанска тенисерка Гарбиње Мугуруза не игра на Ролан Гаросу и Вимблдону

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Apr.2023, 11:54

Шпанска тенисерка Гарбиње Мугуруза не игра на Ролан Гаросу и Вимблдону

Шпанска тенисерка Гарбиње Мугуруза саопштила је да неће играти на Ролан Гаросу и Вимблдону, пошто је одлучила да паузира до лета, преноси Би-Би-Си. Фото: Танјуг/AP Photo/Alessandra Tarantino Мугуруза (29) је најавила да ће пропустити сезону на шљаци и трави.
„Проводим време са породицом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и пријатељима и то је заиста невероватно. Продужићу овај период одмора до лета, па ц́у пропустити сезону на шљаци и трави. Обавестићу вас о повратку“, објавила је Мугуруза на свом Инстаграму.
Мугуруза (29) је тренутно 132. тенисерка света, док је најбољи пласман имала у септембру 2017. када је била првопласирана на WТА листи. Шпанска тенисерка је у каријери освојила 10 трофеја. Она је 2016. тријумфовала на Ролан Гаросу, а годину дана касније освојила је и Вимблдон.
Mančester junajted na kraju sezone prodaje šestoricu fudbalera

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Шпанска тенисерка Гарбиње Мугуруза не игра на Ролан Гаросу и Вимблдону се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.