Пирати напустили отети дански брод, поједини чланови посаде се воде као нестали

Izvor: GradskeInfo.rs, 31.Mar.2023, 11:10

Пирати напустили отети дански брод, поједини чланови посаде се воде као нестали

Пирати су напустили дански брод који је отет у Гвинејском заливу прошле недеље и узели са собом неке чланове посаде, док су остали пуштени, саопштили су данас власници брода. Фото: WikimediaCommons/Department of Foreign Affairs and Trade На танкер „Реформер“ компаније „Монџаса“, који плови под либеријском >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << заставом, упало је пет особа на око 200 километара западно од луке у Конгу.
У том тренутку на танкеру је било 16 чланова посаде брода.
„Реформер“ је потом нестао, али га је касније пронашла француска ратна морнарица. „Наше мисли су уз чланове посаде који се и даље воде као нестали, као и уз њихове породице које пролазе кроз стресан период. ‘Монџаса’ ће наставити да тесно сарађује са локалним властима како би помогла да се наши морепловци врате безбедно кућама“, навела је компанија.
Додаје се и да су сви ослобођени чланови посади у добром здравственом стању, као и да брод није оштећен.
Salvini: Francuska odbija migrante, ali zadržava teroriste

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пирати напустили отети дански брод, поједини чланови посаде се воде као нестали се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.