ФСС упутио писмо ФСЦГ: Хвала на гостопримству и беспрекорној организацији

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Mar.2023, 17:15

ФСС упутио писмо ФСЦГ: Хвала на гостопримству и беспрекорној организацији

Фудбалски савез Србије (ФСС) послао је председнику Фудбалског савеза Црне Горе (ФСЦГ) Дејану Савићевићу писмо захвалности за организацију утакмице другог кола групе Г квалификација за пласман на Европско првенство 2024. и гостопримство, које је имала селекција „орлова“ током >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << боравка у Подгорици, објавио је ФСЦГ. Фото: ФСС Србија је пре три дана победила у Подгорици селекцију Црне Горе резултатом 2:0 у мечу другог кола групе Г квалификација за ЕП, које ће бити одржано наредне године у Немачкој.
„Желели бисмо овом приликом, у име ФСС, да Вам се захвалимо на беспрекорној организацији и гостопримству приликом посете наше делегације Вашем савезу. Радује нас што је утакмица протекла у фер и спортској атмосфери. Уверени смо да ће наша сарадња остати на највишем нивоу и у времену које долази“, наводи се у писму ФСС, које су потписали председник Драган Џајић и генерални секретар Јован Шурбатовић.
ФСЦГ се на крају захвалио ФСС на одличној сарадњи током припреме утакмице и доприносу који су сви чланови делегације из Београда дали да утакмица протекне у сјајној атмосфери.
Србија се налази на првом месту на табели групе Г квалификација за ЕП са шест бодова, док је Црна Гора трећа са три.
https://gradskeinfo.rs/vojvodina-na-karadjordju-docekuje-ranjeni-partizan-mogu-li-lale-da-prekinu-post-31-03-2023/
Преузмите андроид апликацију.
Чланак ФСС упутио писмо ФСЦГ: Хвала на гостопримству и беспрекорној организацији се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.