Концерт поводом Дана студената у дому Живојин Ћулум

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Mar.2023, 10:04

Концерт поводом Дана студената у дому Живојин Ћулум

Студенти новосадске Академије уметности, који живе у студентском дому „Живојин Ћулум“, поводом Дана студената 4. априла организују бесплатан концерт за станаре дома и остале студенте. Фото: СЦНС Концерт се од 20 сати одржава у приземљу дома „Живојин Ћулум, а наступиће Бојана >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Вујић, Душан Перић и Владимир Мереи са бендом „Прљава фреквенција“. Бојана Вујић, виолинисткиња извешће Бахову сонату за виолину бр. 2 у а-молу, Душан Перић ће се представити композицијама на виоли, а Вламир Мереи и бенд Прљава фреквенција представиће песме са албума Боје звука. Концерт је други догађај у оквиру платформе СЦеНС студентска сцена у оквиру које студенти представљају своје знање и таленте у домовима Студентског центра Нови Сад.
„Студентски дом Живојин Ћулум није само спаваоница за студенте који у њему бораве већ жели да им буде прави дом, у ком проналазе пријатеље и подршку за своје таленте и будући успех. СЦеНС студентска сцена је
осмишљена као платформа преко које ће се студенти представити колегама и јавности и оставрити познанства и контаке важне у даљем животу.
У дому Живојин Ћулум живи 372 студента од којих је чак 60 студената Академије уметности који у нашем дому имају специјалзоване услове за свој рад – атеље и две клавирске собе. Сада смо осмислили начин да свој таленат поделе са осталим колегама“, рекла је Мирјана Евандер из Студентског центра Нови Сад.
Коцерт је намењен студентима, али је и отворен за све заинтересоване те је улаз слободан.
На СЦеНС студентској сцени могу се представити студенти свих факултета Универзитета у Новом Саду слањем имејла са садржајем програма на studentskicentarnovisad@gmail.com, који уз продукцијску помоћ СЦНС-а могу приредити књижевне вечери, предавања, изложбе и концерте у просторијама и амфитеатру на отовореном студентског дома Живојин Ћулум.
Repertoari bioskopa za četvrtak, 30. mart

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Концерт поводом Дана студената у дому Живојин Ћулум се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.