Сајмови запошљавања данас у Лесковцу и Пироту

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Mar.2023, 09:18

Сајмови запошљавања данас у Лесковцу и Пироту

Национална служба за запошљавање (НСЗ) данас организује сајмове запошљавања у Лесковцу и Пироту, на којима ће незапосленима бити понуђено више 800 слободних радних места, објавила је НСЗ. Фото: Pixabay/ccfb За сајам у Лесковцу учешће је најавило 30 послодаваца из области дрвнопрерађивачке, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << текстилне и индустрије грађевинског материјала, производње и прераде хране, електроиндустрије, услуга осигурања и трговине.
Они траже више од 450 радника различитих профила занимања, као што су економисти, правници, инжењери, шивачи, столари, тапетари, кувари, конобари, рецепционери, монтери намештаја, машински механичари, електричари. Учешће на сајму у Пироту је потврдило 40 послодаваца, који ће незапосленим суграђанима понудити више од 350 слободних радних места.
Највише радних места биће понуђено за раднике у текстилној индустрији, саобраћају, угоститељству али и за тапетаре, столаре, трговце, магационере, агенте осигурања, израђиваче горњих делова обуће, герентодомаћице.
Dunav Osiguranje odlučuje o raspodeli 1,28 milijardi dinara dobiti za 2022.

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сајмови запошљавања данас у Лесковцу и Пироту се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.