Ослободите се упорне бактерије са само две намирнице

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Mar.2023, 14:00

Ослободите се упорне бактерије са само две намирнице

Док многи од нас повезују ешерихију коли са тровањем храном, требало би да знате да од ове инфекције можете добити и упалу плућа, цревне инфекције и инфекције уринарног тракта. Фото: Pixabay/qimono Чак 75 до 95 процената инфекција уринарног тракта је узроковано Ешерихијом коли.
Першун >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је права ризница здравља. Помаже у лечењу многих болести: од упале простате, до отока ногу, реуме, болова у костима, гојазности, ангине пекторис…
У старом Египту першун се користио за лечење бубрега и мокраћних путева.
Лимун је још једна биљка коју су Египћани користили у медицини. Две од најпознатијих здравствених предности лимуна су њихова снажна антибактеријска и антивирусна својства. Када се споје лимун и першун, па додају мед и маслиново уље, добија се фантастичан природни лек против ешерихије коли.
Потребни састојци: 250 грама корена першуна 250 грама лимуна са кором 250 грама меда 2 дцл маслиновог уља Набавите мед од правог и провереног пчелара. Лимун треба добро опрати. Најбоље је користити домаћи лимун, који није хемијски третиран. Ако купујете лимун у продавници, због пестицида, било би добро да их пре употребе држите у хладној води са мало соде бикарбоне. Извадите лимун из воде и осушите га, а затим га преполовите. Уклоните коштице. Корен першуна је потребно добро опрати. Ставите лимун, першун, мед, маслиново уље заједно у блендер и добро измиксајте. Ако немате блендер, лимун можете исецкати у машини за млевење меса.
Добићете кашасту масу која може стати у стаклену теглу од 250 грама. Чувати у фрижидеру. Узмите по једну кашику пре доручка и вечере. С обзиром да овај лек садржи све природне састојке, могу га узимати труднице и мала деца, с тим што деци треба давати малу, а не велику кашику ове мешавине.
Koji je deo dana najstresniji?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ослободите се упорне бактерије са само две намирнице се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.