Јокић најавио када ће одлучити да ли игра на Мундобаскету

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Mar.2023, 17:52

Јокић најавио када ће одлучити да ли игра на Мундобаскету

Српски репрезентативац и кошаркаш Денвера Никола Јокић изјавио је да ће одлуку о наступу на Мундобаскету донети током лета. Фото: Fiba.basketball Мундобаскет, за који се Србија квалификовала, је на програму од 25. августа у Индонезији, Јапану и на Филипинима.
„Битно је да смо се квалификовали >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на Мундобаскет, то је најважније. Видећемо какав ће бити пласман. Далеко је, ни не размишљам. То је одлука коју доносим преко лета. Што се Денвера тиче, игра је мало пала у последње две недеље. Треба да се забринемо, али треба да размишљамо да се вратимо како смо играли. Јер је до тада радило. Победили смо две у гостима. Десет дана смо на путу, пуно је то. Доста је приче МВП награди, ни не размишљам. Ко год да освоји, биће заслужено“, изјавио је Јокић.
Dončić: Frustriran sam

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јокић најавио када ће одлучити да ли игра на Мундобаскету се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.