У Управи за трезор плаћање пореза на имовину дина картицом без провизије

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Feb.2023, 11:30

У Управи за трезор плаћање пореза на имовину дина картицом без провизије

Прва рата пореза на имовину физичких лица за ову годину на наплату доспева 14. фебруара, а на шалтерима Управе за трезор Министарства финансија овај порез се дина картицом може платити без провизије, објавила је Народна банка Србије (НБС). Фото: Pixabay/flyerwerk Из НБС наводе да се овом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << картицом без провизије, на шалтерима Управе може платити и порез на доходак грађана. Промет моторних возила, порез на доходак грађана на приход од пољопривреде и шумарства. Као и доприноси за обавезно социјално осигурање пољопривредника.
Дина картицом на шалтерима Управе за трезор могу се, уз ниске провизије, платити и рачуни за струју. Рачуни предузећа Инфостан технологије, Информатика Нови Сад, Телеком и слично.
Када је реч о порезу на имовину физичких лица, из НБС подсећају да се он може платити и скенирањем НБС ИПС QР кода. На решењима на којима је припремљен овај код, коришћењем мобилне апликације банке у којој обвезник пореза има рачун.
Fond PIO danas objavljuje poziv za boravak penzionera u banjama

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак У Управи за трезор плаћање пореза на имовину дина картицом без провизије се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.