Зеленски: Руске ракете које лете изнад Румуније и Молдавије су изазов за НАТО

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Feb.2023, 16:02

Зеленски: Руске ракете које лете изнад Румуније и Молдавије су изазов за НАТО

Украјински председник Володимир Зеленски изјавио је данас да је неколико руских ракета прелетело данас изнад Молдавије и чланице НАТО, Румуније, и да је то изазов за Североатланску алијансу и колективну безбедност. Фото: ТанјугAndrew Matthews/Pool via AP „Досад, непријатељ је у току дана >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << лансирао најмање 70 ракета у још једном масовном нападу на Украјину. Неколико руских пројектила пролетело је кроз ваздушни простор Молдавије и Румуније. Ово су изазови за НАТО и колективну безбедност. Овај терор се може и мора зауставити“, поручио је Зеленски, преноси Ројтерс.
Нешто раније, према наводима руске новинске агенције ТАС, румунско министарство одбране саопштило је да су њихови радари данас открили руске пројектиле, али да нису ушли у ваздушни простор Румуније „ни једног јединог тренутка“.
Kipar: Turska ljubazno odbila ponudu Kipra za slanje tima za spasavanje

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Зеленски: Руске ракете које лете изнад Румуније и Молдавије су изазов за НАТО се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.