Бостон не посустаје, трипл-дабл Лиларда у победи Портланда

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Feb.2023, 10:14

Бостон не посустаје, трипл-дабл Лиларда у победи Портланда

Кошаркаши Бостона победили су Филаделфију са 106:99 и остварили четврту победу у последњих пет утакмица у НБА лиги. Фото: Танјуг/AP Photo/Craig Mitchelldyer Селтиксе су предводили Дерик Вајт са 19 поена и шест асистенција и Малколм Брогдон са 19 поена и пет скокова. Грант Вилијамс постигао је >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 15 поена уз осам скокова и пет асистенција, а са 15 поена утакмицу је завршио и Блејк Грифин.
Сем Хаузер додао је 15 поена, а Џејсон Тејтум 12 поена, девет асистенција и осам скокова за Бостон, који је и даље најбоља екипа лиге са 39 победа и 16 пораза. У тиму из Бостона због повреда није било тројице стартера, Маркуса Смарта, Роберта Вилијамса и Ала Хорфорда.
Филаделфија је са 34/19 трећа екипа Источне конференције, а ове сезоне изгубила је оба пута од Бостона. Џоел Ембид постигао је 28 поена уз седам скокова, а Џејмс Харден 26 поена уз 11 асистенција за Сиксерсе, који су претрпели други узастопни пораз.
Кошаркаши Портланда победили су Голден Стејт са 125:122 предвођени Демијаном Лилардом који је остварио трипл-дабл учинак од 33 поена, 11 асистенција и 10 скокова. Џерами Грант додао је 22 поена, а Шејдон Шарп 13 поена и седам скокова.
У екипи актуелног шампиона Џордан Пул постигао је 38 поена уз седам асистенција, а Клеј Томпсон је на свој 33. рођендан постигао 31 поен уз шест асистенција, укључујући и седам „тројки“. Ендру Вигинс додао је 18 поена и 10 скокова, а Донте Дивинћенцо 18 поена.
У екипи није било Стефена Карија, који је пропустио другу узастопну утакмицу због повреде леве ноге.
Irving: Konačno ću igrati u paru sa Dončićem, želim da osvojim titulu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бостон не посустаје, трипл-дабл Лиларда у победи Портланда се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.