Ирвинг на дебију у дресу Даласа срушио Клиперсе

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Feb.2023, 09:35

Ирвинг на дебију у дресу Даласа срушио Клиперсе

Кајри Ирвинг је добро уздрмао НБА позорницу када је недавно затражио трејд из Бруклина. Фото: Танјуг/AP Photo/Mark J. Terrill Протекле ноћи имао је прилику да дебитује у дресу Даласа у победи над Клиперсима у гостима од 110:104, и то на какав начин – био је најбољи појединац сусрета.
Било >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је то Кајријево инспиративно вече током ког је за непуних 37 минута у игри постигао 24 поена уз четири скока и пет асистенција. Имао је 9/17 у шуту из игре, 4/8 за три поена и 2/2 са линије пенала, партија која прилично обећава и свакако ће бити интересантно како ће деловати када се прва виолина Маверикса, Лука Дончић, врати на паркет.
У одсуству словеначког репрезентативца због повреде пете и зглоба стопала, Ирвинг је предводио Мавериксе против противника који није имао кадровских проблема.
Далас је одлично отворио меч, после првих 12 минута имао 16 поена предности, да би на одмор отишао са 60:52. Клиперси су се својски трудили да преокрену, пришли су на поен заостатка крајем треће четвртине, али су Тексашани предвођени Ирвингом одбили све нападе и тројком Хардавеја 27 секунди пре краја обезбедили тријумф.
У тиму Даласа, Тим Хардавеј је постигао 19, Реџи Булок је додао 18 поена, а Џош Грин 14.
Код Клиперса, најефикаснији је био Норман Пауел са 24 поена, Теренс Ман је додао 21, а Пол Џорџ 20 поена. На крају меча, Кајри Ирвинг је дао дрес боксерском шампиону Флојду Мејведеру који је са одушевљењем пратио збивања на терену.
Jasikevičijus: Još uvek ne znam da li ću ostati trener Barselone

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ирвинг на дебију у дресу Даласа срушио Клиперсе се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.