Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Feb.2023, 11:13
За лепши, пунији и неодољив укус: У млевено месо додајте један састојак
Шта год правите од млевеног меса, овај састојак чини чуда.
Фото: Pexels/angele J
Рецепата са млевеним месом има безброј, а најчешће се од њега припремају пљескавице, ћуфте, фаширане шницле. Искусне домаћице имају разне трикове и састојке како да месо учине још сочнијим и укуснијим. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs <<
Један од њих укључује да се у месо дода бујон. Шта год будете правили, месо ће вам бити сочно и ароматично. Помешајте врелу воду са коцком супе и када се потпуно раствори, бујон је спреман.
Прочитајте још: Како да се храна не лепи за тигањ: Овај трик већина не зна, а брз је и ефикасан
Све што треба да урадите јесте да у млевено месо које сте зачинили додате бујон (1 шоља на 1 кг млевеног меса) и добро сједините. Након тога, покријте посуду целофаном и оставите у фружидеру 30-40 минута.
Super doručak za najproduktivniji dan
Преузмите андроид апликацију.
Чланак За лепши, пунији и неодољив укус: У млевено месо додајте један састојак се појављује прво на Градске инфо.







