Шмит сутра пред британским посланицима о потезима које је предузимао у БиХ

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Jan.2023, 19:45

Шмит сутра пред британским посланицима о потезима које је предузимао у БиХ

Високи представник у БиХ Кристијан Шмит сутра ће бити саслушан у Вестминстерској палати пред Комитетом за спољне послове парламента Велике Британије, где ће током сесије о ситуацији на Западном Балкану говорити о потезима које је повлачио у протеклом периоду. Фото: Танјуг/Драган >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Кујунџић Ово се првенствено односи на измене Изборног закона БиХ и Устава ФБиХ, преноси Klix.ba.
„У понедељак, 30. јануара, одржаћемо доказну сесију о тренутној ситуацији у региону Западног Балкана. Чућемо обраћање Кристијана Шмита, високог представника за БиХ“, навели су из британског парламента.
Такође је најављено да ће Шмитово саслушање у Лондону моћи да се прати уживо, за разлику од прошлонедељног саслушања у Бриселу, пред Одбором за спољне послове Европског парламента, где је све остало иза затворених врата, наводи Klix.ba.
Stenstrem: Švedska mora da radi jače protiv kurdske PKK

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Шмит сутра пред британским посланицима о потезима које је предузимао у БиХ се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.