Земан допутовао у званичну посету Србији, дочекао га Вучић

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Jan.2023, 18:19

Земан допутовао у званичну посету Србији, дочекао га Вучић

Председник Србије Александар Вучић дочекао је на Аеродрому Никола Тесла у Београду председника Чешке Републике Милоша Земана, који је допутовао у званичну посету Србији. Фото: PrtSc/Instagram/buducnostsrbijeav „Посебна ми је част да у Београду дочекам председника Чешке, једног од последњих >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << великих државника данашњице и искреног пријатеља Србије.
Добро нам дошли, поштовани председниче!“, написао је Вучић на Инстаграму buducnostsrbijeav, уз фотографије са дочека Земана.
Прес служба председника Србије најавила је раније да ће Земан у званичној посети Србији боравити 29. и 30. јануара, током које ће му домаћин бити председник Вучић.
 







Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

















 
Objavu dijeli Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)


 
 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Земан допутовао у званичну посету Србији, дочекао га Вучић се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.