Ђоковић добио први сет против Циципаса у финалу Аустралијан опена

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Jan.2023, 11:34

Ђоковић добио први сет против Циципаса у финалу Аустралијан опена

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић добио је први сет против Грка Стефаноса Циципаса са 6:3, у данашњем финалу Аустралијан опена у Мелбурну.
Први сет је трајао 36 минута. Фото: Танјуг/АР/Dita Alangkara Ђоковић је сигурно ушао у меч, а у другом гему пропустио је две прилике да направи >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << брејк. Српски тенисер је на свој сервис стигао до 2:1, а онда је стигао до брејка.
Ђоковић је потом на свој сервис потврдио брејк и повео 4:1. Српским тенисер је одржавао предност од три гема и први сет је добио резултатом 6:3.
Ђоковић је девет пута у каријери освојио Аустралијан опен.
У случају тријумфа у финалу Аустралијан опена, Ђоковић би освојио 22. гренд слем титулу у каријери, чиме би се по броју најважнијих трофеја изједначио са Рафаелом Надалом.
Mediji: Čelsi želi da na kraju sezone angažuje Dušana Vlahovića

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђоковић добио први сет против Циципаса у финалу Аустралијан опена се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.