Обрадовић: Морамо све да урадимо да одржимо свежину неким играчима

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Jan.2023, 18:29

Обрадовић: Морамо све да урадимо да одржимо свежину неким играчима

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић истакао је да његова екипа мора да припреми утакмицу против Морнара као и против сваког другог тима који заслужује максимално поштовање.
Кошаркаши Партизана сутра од 19 часова дочекују екипу Морнара у оквиру 17. кола АБА регионалне >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << лиге. Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић „У овом ритму утакмица у ком играмо, важно је оно што је следеће испред нас. Потом следи у уторак Асвел овде, и Жалгирис у гостима у петак. Невероватан ритам и то није нимало лако. Наравно да морамо све да урадимо да одржимо свежину неким играчима, што значи да минутажа мора бити подељена у наредним утакмицама“, изјавио је Обрадовић.
Бек „црно-белих“ Алекса Аврамовић је додао да екипу чека врло важна утакмица.
„АБА лига је најважнија јер преко ње обезбеђујемо Евролигу. Морамо што боље да се припремимо и максимално уђемо у тај меч. Сви знају колико екипа Морнара може да буде незгодна, тако да је веома важно да их дочекамо у потпуности спремни“, закључио је Аврамовић.
„Lords of the Sound“ muzika Hansa Cimera, sutra u SNP-u

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Обрадовић: Морамо све да урадимо да одржимо свежину неким играчима се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.