Виктор Немеш: Освајање олимпијске виза за Париз је најважнија ствар

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Jan.2023, 14:15

Виктор Немеш: Освајање олимпијске виза за Париз је најважнија ствар

Рвачка репрезентација Србије већ три недеље налази се на Дивчибарама где се спроводе базичне припреме за такмичења која их очекују, пре свега Европско првенство у Загребу које је на програму у априлу. На припремама учествује 38 рвача и рвачица са 6 тренера и физиотерапеутом. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << oks.rs Репрезентативац Србије Виктор Немеш изузетно је задовољан припремама и изразио уверење да ће дати сјајне резултате.
„Прошле године нисам успео да освојим медаљу на Светском првенству у Београду и зато сада имам огроман мотив да све то исправим. Ово је за нас неко ново искуство, али овде на Дивчибарама имамо заиста фантастичне услове. Имамо све што нам је потребно, салу са три струњаче, теретану, базен, сауну и све предуслове да урадимо добру подлогу за све напоре који нас очекују ове такмичарске године“, изјавио је Немеш.
Репрезентацију је на припремама посетио председник Спортског савеза Србије Давор Штефанек.
„Давор и ја смо одлични другари, дуго година смо били и цимери. Као и увек, дао ми је доста савета. Мислим да могу до одличја у Београду што би значило и олимпијску визу за Игре у Паризу, а то је најважнија ствар“, истакао је Немеш.
Викторов млађи брат, Мате Немеш, констатује да ће његов главни фокус ове године бити одбрана титуле првака света.
„Недељно имамо девет тренинга. Мало више у овом периоду радимо на снази, али не запостављамо технику ни тактику. Сјајна је ствар што са нама тренира и значајан број млађих рвача који имају прилику да стичу драгоцено искуство. Трудимо се да на њих пренесемо наше знање како бисмо и у будућности имали много успеха. Рвачки савез се заиста труди да нам омогући најбоље услове и до ја за сваку похвалу. Да нема те подршке не бисмо могли да бележимо тако добре резултате. Оно што се десило прошле године са освајањем пет одличја на Светском првенству је врхунски подвиг. Биће тешко све то поновити, али ми смо жељни нових успеха и медаља, одлично тренирамо и надам се да ћемо наставити са освајањем медаља на великим такмичењима“, закључио је Мате Немеш.
Рвачка репрезентација Србије на Дивчибарама ће боравити до 2. фебруара, а потом кренути са првим учешћима на међународним турнирима.
Direktor Australijan opena: Porodica Đoković je protiv rata

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Виктор Немеш: Освајање олимпијске виза за Париз је најважнија ствар се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.