Директор Аустралијан опена: Породица Ђоковић је против рата

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Jan.2023, 09:53

Директор Аустралијан опена: Породица Ђоковић је против рата

Директор Аустралијан опена (АО) Крег Тајли изјавио је да је отац Новака Ђоковића, Срђан, као и остатак породице апсолутно против рата, али да треба да буду веома опрезни, јер је АО догађај од глобалне важности, преноси аустралијски Ејџ. Фото: Танјуг/AP/Aaron Favila „Када имате стотине >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и хиљаде људи који пролазе кроз капије, наравно да се нађу људи који немају добре намере и да морате да се чувате да се не нађете у средини свега тога. Они су све то схватили. Породица Ђоковић је то схватила“, рекао је Тајли.
Директор Аустралијан опена је додао да је породица Ђоковић „узнемирена што је то протумачено на такав начин“ и да се „сви залажу за мир.“
Новаков отац Срђан, је после четвртфиналног меча АО између Ђоковића и Андреја Рубљова 25. јануара усликан са навијачима који су носили руске заставе са ликом Владимира Путина.
Западни медији су то искористили, после прошлогодишњег хапшења и негативне кампање, за ново ширење популаризације Аустралијан опена на негативном имиџу Новака Ђоковића иако је његов отац у изјавама истакао да његова породица за мир и у писаној изјави навео „да је у Аустралији сaмо како би подржао сина, а не да би био тема новинских наслова или на било који други начин узнемираван.“
Након тога, Срђан Ђоковић је одлучио да не присуствује полуфиналном мечу свог сина са Томијем Полом.
Ђоковић ће у недељу 29. јануара играти у финалу АО против Стефаноса Циципаса за своју јубиларну десету титулу на овом турниру.
Đoković: Iskustvo mi pomaže, spreman sam 110 odsto

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Директор Аустралијан опена: Породица Ђоковић је против рата се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.