Монако слави Руса

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Jan.2023, 21:45

Монако слави Руса

Фудбалери Монака су минималним резултатом победили Брест у мечу 17. кола Лиге 1. Фото: Unsplash/Emilio Garcia Монако наставља битку за Лигу шампиона кроз домаће такмичење и управо су забележили десету победу у шампионату Француске.
Савладали су екипу Бреста резултатом 1:0, а стрелац јединог >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << поготка био је руски фудбалер Александр Головин.
Што се осталих утакмица тиче, Тулуз је са 2:0 био бољи од Ажаксиоа и стрелци су били Ратао и Дежагере.
Нант је резултатом 1:0 победио Оксер, а једини гол на мечу постигао је Коко у 74. минуту утакмице.
Остало је још да споменемо Лоријен који је на гостовању надиграо Анже, резултатом 2:1. Сима је у 10. минуту погодио за домаћина, а ода је у 79. минуту постигао аутогол, да би преокрет и победу Лоријену донео Ле Фе у 88. минуту.
Da li vrtići i udžbenici za prvake ostaju besplatni i u 2023. godini?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Монако слави Руса се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.