Јокић: Кампацо неславно прошао – у Звезди ће га обожавати

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Jan.2023, 20:30

Јокић: Кампацо неславно прошао – у Звезди ће га обожавати

Српски кошаркаш Никола Јокић говорио је за телевизију Аренаспорт о многим кошаркашким темама. Фото: Танјуг/AP/David Zalubowski Никола Јокић рекао је да је његов лични осећај био да је Србија била најквалитетнија репрезентација на Евробаскету.
Његов бивши саиграч Факундо Кампацо >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << постао је члан Црвене звезде…
„Факундо који је, да кажем, неславно прошао кроз НБА. Мислим да би могао поново да игра, ако му се нађе нека улога, али ето отишао је у Звезду. Чак сам се и дописивао са њим и мислим да ће се добро снаћи, самим тим због навијача… Мислим да ће навијачи да га обожавају, борбеност, пожртвовање, енергија и биће још бољи“, рекао је Јокић.
Јокић прати наступе Црвене звезде и Партизана у Евролиги.
„Прошле године сам више волео да играм, а мање да гледам кошарку, док је ове сезоне другачија ситуација. Пратим ‘вечите’ у Евролиги и мислим да је сјајно што се два српска клуба такмиче на највећој европској кошаркшој сцени. Такође, гледам и остале екипе Евролиге, а чак сам у једном моменту пратио мечеве КЛС-а и АБА 2 лиге“, закључио је он.
Nadal već eliminisan

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јокић: Кампацо неславно прошао – у Звезди ће га обожавати се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.