Јокић: Признајем да сам се мало узрујао

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Jan.2023, 14:31

Јокић: Признајем да сам се мало узрујао

Никола Јокић, српски кошаркаш, каже да ће му МВП трофеји значити више кад заврши каријеру. Фото: Танјуг/AP Photo/David Zalubowski Момак из Сомбора је претходне сезоне по други пут у каријери освојио МВП трофеј, а према речима српског центра, за тај успех, поред напорног рада, заслужне су добре >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << навике којим се води откако је дошао у НБА лигу 2014. године.
„Већ седам, осам година се држим истих навика и ритуала када је у питању припрема пред почетак сезоне или уочи утакмице. Имам исте ритуале пред сваки тренинг или меч, тако да ништа нисам много мењао по питању спреме. Други пут сам изабран за најкориснијег играча лиге. Када сам први пут погледао листу, био сам фасциниран са каквим сам играчима у групи, али сада када сам у овој другој категорији, морам да признам да сам се мало узрујао“, рекао је Јокић у интервјуу за „Аренаспорт“.
Кентавијус Коулдвел-Поуп, који је у прошлости носио дресове великих НБА тимова, истакао је по доласку у Колардо, да никада није био у екипи где уопште нема ега.
„Знам да ће доћи неко бржи, већи и бољи од мене и само је питање момента када ће се то догодити. Нарочито када видите какве младе наде долазе у лигу. Да, можемо да се надмећемо, али сигурно ће доћи неко бољи од нас. Зато нема места љубомори и увек се радујем туђем успеху. За свима сам добар, немам непријатеље и за себе мислим да немам ега“, истиче Јокић.
Јокић прати наступе Црвене звезде и Партизана у Евролиги.
„Прошле године сам више волео да играм, а мање да гледам кошарку, док је ове сезоне другачија ситуација. Пратим ‘вечите’ у Евролиги и мислим да је сјајно што се два српска клуба такмиче на највећој европској кошаркшој сцени. Такође, гледам и остале екипе Евролиге, а чак сам у једном моменту пратио мечеве КЛС-а и АБА 2 лиге“, закључио је он.
Јокић је, иначе, тренутно први у трци за МВП награду ове сезоне.
Dončić razbija – 51 poen u teksaškom obračunu (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јокић: Признајем да сам се мало узрујао се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.