Гашић у новогодишњој ноћи посетио припаднике Полицијске управе у Крушевцу

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Jan.2023, 12:30

Гашић у новогодишњој ноћи посетио припаднике Полицијске управе у Крушевцу

Министар унутрашњих послова Братислав Гашић, у новогодишњој ноћи, посетио је припаднике Полицијске управе у Крушевцу, који су га информисали о стању безбедности на територији ове управе током прославе Нове године. Фото: Танјуг/МУП Републике Србије Гашић је прве минуте 2023. године >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << искористио да крушевачким полицајцима пожели мирну и стабилну годину, као и личну и породичну срећу, саопштио је МУП.
Током разговора са старешинама и полицијским службеницима они су га известили о мерама и активностима које предузимају како би новогодишња ноћ, као и сви празнични дани, протекли без већих инцидената.
Министар се, такође, интересовао о проблемима и потребама чије решавање би унапредило рад полиције, учинило их још ефикаснијим, а грађанима омогућило да једноставније и брже остварују своја законом гарантована права.
„Мој посао, као министра унутрашњих послова, је да обезбедим најквалитетније услове за рад и живот полицијских службеника, како би дали најбоље резултате. Будите сигурни да ћу учинити све да грађани имају миран и спокојан живот, како у нашем Крушевцу, тако и у целој Србији, а да поверење грађана у полицију буде на највишем нивоу“, поручио је министар унутрашњих послова.
Vatrometom iznad Skupštine Srbije ispraćena stara i dočekana Nova godina

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Гашић у новогодишњој ноћи посетио припаднике Полицијске управе у Крушевцу се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.