Петковић: Вучић ће данас и сутра имати важне разговоре

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Dec.2022, 10:44

Петковић: Вучић ће данас и сутра имати важне разговоре

Директор Канцеларије за КиМ Петар Петковић изјавио је да ће председник Србије Александар Вучић данас и сутра имати важне разговоре. Да ће о закључцима и свему ономе што Србија буде договорила и буде чинила, кад за то дође време, обавестити јавност. Фото: Танјуг/Дарко Бандић „Морамо >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да чинимо апсолутно све да сачувамо мир и стабилност, али смо јасно рекли које су наше црвене линије када је реч о КиМ“, рекао је Петковић.
Истакао је да нико не може да протерује, угрожава и малтерира српски народ на КиМ. Да је Србија то јасно ставила до знања, и многим међународним преставницима.
„Председник Вучић је имао већи број разговора и синоћ и готово целу ноћ, били смо у контакту. Пратио је ситуацију, разговарали смо о свему, поготово са нашим људима на северу КиМ“, рекао је Петковић.
Указао је да у оваквим ситуацијама, када је народ и уплашен и узнемирен, није једноставно и све то мора да се има у виду када се води политика мира и стабилности.
Petković: Razmotrićemo povratak naših bezbednosnih snaga u skladu sa Rezolucijom

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Петковић: Вучић ће данас и сутра имати важне разговоре се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.