Ибрахимовић: Нисам егоистичан

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Dec.2022, 18:55

Ибрахимовић: Нисам егоистичан

Фудбалер Милана Златан Ибрахимовић изјавио је да није егоиста и истакао да се увек радује тимском успеху, преносе италијански медији. Фото: Танјуг/AP/Luca Bruno Ибрахимовић се тренутно опоравља од операције колена, а на терен би требало да се врати почетком наредне године.
Швеђанин >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је демантовао да воли да увек буде у центру пажње. „Желим да допринесем тиму на сваки могући начин. Нисам егоиста и не желим да све постигнем сам. Дошао сам у Милан са намером да дам све од себе – помогнем саиграчима да напредују и тиму да буде успешан, уз разумевање процеса кроз који пролазимо. То захтева велику жртву и напоран рад, нисам дошао да прекратим време. Асистенти су подједнако битни као и нападачи, радим све што је у мојој моћи“, рекао је Ибрахимовић.
Он је прошле сезоне освојио титулу са Миланом у Серији А. „Постао сам најстарији асистент у историји Милана. Веома ми је важно да екипа побеђује. Чиним баш све да помогнем, чак и као најстарији играч“, закључио је Ибрахимовић.
Van Gal: Nisu me impresionirali Brazilci

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ибрахимовић: Нисам егоистичан се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.