Израелска војска циљала фабрику оружја Хамаса у Гази

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Dec.2022, 09:59

Израелска војска циљала фабрику оружја Хамаса у Гази

Израелске одбрамбене снаге извеле су ударе на циљеве у Појасу Газе као одговор на ракетирање Израела, саопштено је данас из прес службе израелске војске. Фото: Танјуг/AP Photo/Abed Rahim Khatib Са севера Појаса Газе испаљена је ракета ка израелској територији у суботу увече, а пројектил >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је наводно пао на отворен простор, пренео је „Џерузалем пост“.
Израелски удари су били усмерени ка фабрици оружја која припада Хамасу.
Фабрика служи као главно производно место за вец́и део ракета које припадају милитантној организацији.
Погођен је и тунел који припада Хамасу у јужном појасу Газе, додаје израелски лист.
Новинска мрежа Шабаб повезана са Хамасом известила је да су две ракете испаљене са палестинске стране ка јужном Израелу, као одговор на удар.
Палестински сајт „Донија ал-Ватан“ известио је да је египатска обавештајна служба у интензивним разговорима са палестинским фракцијама како би их одвратили од ескалације ситуације.
Azerbejdžan tražio pojašnjenje Irana o ilegalnim prelazima

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Израелска војска циљала фабрику оружја Хамаса у Гази се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.