АМС С:Опрез у вожњи због јаког ветра у неким деловима земље

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Dec.2022, 08:19

АМС С:Опрез у вожњи због јаког ветра у неким деловима земље

Повремено јак ветар на путевима у кошавском подручју на мостовима, надвожњацима и преко планинских превоја утиче на стабилност возила, а може допринети и његовом заношењу нашта посебно скрећемо пажњу возачима камиона и аутобуса, упозорио је јутрос Ауто-мото савез Србије. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Pixabay/blende12 На путевима у западним и југозападним крајевима магла и даље местимично отежава вожњу која на појединим деоницама смањује видљивост на око стотинак метара, зато је део дана од 10 до 17 часова најбољи за путовање јер је видљивост тада углавном боља, а опасност од магле, влажних коловоза и поледице мања.
Према информацијама Управе граничне полиције, добијеним у 05.30 часова, теретна возила на изласку из земље, на граничном прелазу Батровци задржавају се један сат.
На осталим граничним прелазима нема задржавања за све категорије возила.
Vučević: Nikome ne pretimo, ali smo odlučni da štitimo Srbiju

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак АМС С:Опрез у вожњи због јаког ветра у неким деловима земље се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.