Вучић: Током викенда одлука о одласку у Тирану

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Dec.2022, 14:51

Вучић: Током викенда одлука о одласку у Тирану

Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да му је европски комесар за суседску политику и проширење Оливер Вархеј, али и премијерка Ана Брнабић, рекли да треба да иде на Самит о Западном Балкану у Тирану. Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић „Данас је Вархеји, као доказани >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << пријатељ Србије рекао „мораш да присуствујеш и кажеш тамо пред свима шта имаш“. Ја сам рекао да сам већ све рекао“, пренео је Вучић на конференцији за медији,свој став поводом синоћње поруке да неће ићи у тирану на самит ЕУ Западни Балкан.
Казао је да је причао и са премијером Брнабић и да она исто мисли да би требало да присуствује Самиту.
„На сваки Самит, дијалог сам ишао. Свуда сам ишао у доброј вери и намери да сачувамо мир, слушао најгоре лажи, бесмислице. Не видим велики смисао, али сам спреман јер Оливер, као и многи други желе да виде Србију у ЕУ“, додао је он.
Истакао је да је од Брнабић и сарадника чуо да треба да иде да се бори у Тирани.
Подсетио је да су на тај Самит позвани главе држава.
„Нисам још донео одлуку. Током викенда ћу је донети“, рекао је он додајући да шта год уради биће критикован.
Vučić primio Varheljija

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Током викенда одлука о одласку у Тирану се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.