Белорусија утврђује границу са Украјином

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Nov.2022, 20:07

Белорусија утврђује границу са Украјином

Белорусија утврђује своју границу са Украјином у региону Брест, изјавио је данас представник белоруске пограничне службе Едуард Јермаков. Фото: WikimediaCommons/Vasyatka1 „Граница у области Пинска се појачава, у шта улази сређивање путева и тампон зоне, постављање сигнализације и видео >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << надзора. Граничари су у повећаној приправности“, рекао је Јермаков за канал СТВ.
Он је истакао да је „ситуација на граници стабилна и под контролом“, али је додао да су граничари „спремни уколико дође до било какве промене ситуације“, пренео је ТАС С.
Белоруски председник Александар Лукашенко рекао је раније да је Украјина пребацила 15.000 војника на границу са Белорусијом.
Od ponoći štrajk železničara u Austriji

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Белорусија утврђује границу са Украјином се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.