Бекам доводи Месија у Интер Мајами

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Nov.2022, 20:01

Бекам доводи Месија у Интер Мајами

Интер Мајами и Лионел Меси на прагу су договора око трансфера Аргентинца у франшизу са Флориде. Фото: Танјуг/AP/Thibault Camus Како преноси „Тајмс“, звезда репрезентације Аргентине на прагу је договора да појача екипу из МЛС на крају ове сезоне.
Британски дневник такође преноси >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да је клуб, чији је један од власника Дејвид Бекам, такође вољан да ангажује Сеска Фабрегаса и Луиса Суареса.
Инер Мајами очекује од Месија да потврди трансфер по завршетку Мундијала у Катару.
Што се тиче Фабрегаса, он тренутно игра за екипу Кома, која се такмичи у Серији Б, док се Уругвајац Суарес налази у екипи Насионала у Уругвају.
Откако је 2021. из Барселоне стигао у ПСЖ, Меси је за Французе постигао 23 гола уз 29 асистенција на 53 утакмице.
Piksi odgovorio kapitenu Brazila: Ne bi tako pričao da je…

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бекам доводи Месија у Интер Мајами се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.