Тијафо у финалу турнира у Токију

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Okt.2022, 10:21

Тијафо у финалу турнира у Токију

Американац Френсис Тијафо први је финалиста Ракутен опена у Токију. Фото: Танјуг/AP/Lisa Leutner Он је у полуфиналу после 107 минута игре победио Сунву Квона из Јужне Кореје, 6:2, 0:6, 6:4.
Био је то меч у ком су виђене поприличне осцилације код Американка, али некако је успео после глатко >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << изгубљеног другог сета да се врати и добије меч.
Тијафо је добро кренуо, уз два брејка, у трећем и петом гему стигао је до предности од 5:1 коју је касније претворио у сет, 6:2.
Одиграо је веома слабо други сет, Квон је освојио свих шест гемова и стигао до изједначења. Ипак, Тијафо је у петом и седмом гему дошао до два брејка, да би Квон један вратио и смањио на 3:5.
Американац је сачувао свој сервис и тако завршио посао. Он ће у финалу играти са победником меча између Тејлора Фрица и Дениса Шаповалова.
Победник турнира у Токију осим 500 поена добиће и чек на 365.275 долара.
Haos u grupi – ko čeka Srbiju u četvrtfinalu?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Тијафо у финалу турнира у Токију се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.