Јутро свеже, током дана стабилно и суво

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Okt.2022, 09:46

Јутро свеже, током дана стабилно и суво

Према прогнози Републичког хидрометеоролошког завода, данас се у Србији очекује свеже јутро по котлинама, речним долинама и на висоравнима западне и јужне Србије местимично магла. Фото: Градске инфо Током дана мало и умерено облачно, стабилно и суво време са сунчаним интервалима. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Ветар слаб и умерен југоисточни, крајем дана и током ноћи на северу у скретању на северозападни правац.
Најнижа температура од 4 до 12 степени, а највиша дневна од 21 до 25 степени.
У Новом Саду после свежег јутра, током дана бити мало и умерено облачно, стабилно и суво време, са сунчаним интервалима.
Ветар слаб и умерен југоисточни. Најнижа температура од 10 до 12 степени, а највиша дневна око 25 степени.
За недељу је најављено пролазно наоблачење, понегде са слабом кишом, уз мањи пад температуре и појачан северозападни ветар.
Oprez na putevima zbog magle

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јутро свеже, током дана стабилно и суво се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.