Обрадовић: Тек је почетак тамичења, играли су као тим

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Okt.2022, 09:31

Обрадовић: Тек је почетак тамичења, играли су као тим

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је да су играчи Албе казнили све грешке „црно-белих“ у мечу првог кола нове сезоне у Евролиги. Фото: ABA liga/Dragana Stjepanovic Партизан је у првом колу Евролиге поражен од Албе 100:84.
„Била је сјајна атмосфера, они су играли као тим. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Имали су 31 асистенцију, играли су добро од првог момента. Прва четвртина била је кључ. Наша је прва утакмица после дуго времена у Евролиги. Тек је почетак такмицења, морамо да искористимо ово да извучемо лекције. Они дуго времена играју заједно, кажњавају сваку грешку.“
„Једину замерку коју имам је то што смо другу четвртину завршили само са једним фаулом. То не сме да се деси ако хоћеш да се борис и да будеш у игри. Морамо на такве ствари да обратимо пажњу“, рекао је Обрадовић на конференцији за новинаре после меча.
Тренер Партизана је истакао да је Алба заслужено победила. „Алба је играла одлично, лопта се кретала сјајно, брзина у нападу је веома добра. Имају кошаркаше који разумеју игру. Понављам да дуго година већ играју заједно. Пробали смо да се припремимо на њихов стил игре, они шутирају одмах после офанзивног скока, посебно за три поена, прицали смо о томе. Имали су предност под нашим скоком“, закључио је Обрадовић.
Партизан ће у другом колу Евролиги гостовати екипи Басконије.
Albina dobrodošlica za Partizan, „stotka“ u košu crno-belih na startu sezone u Evroligi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Обрадовић: Тек је почетак тамичења, играли су као тим се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.