Србија „гази“ – без пораза до четвртфинала

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Okt.2022, 20:49

Србија „гази“ – без пораза до четвртфинала

Одбојкашице Србије дошле су до нове максималне победе и са 3-0 победиле Доминиканску републику. Фото: ossrb.org Србија се без пораза пласирала у четвртфинале два кола пре краја друге фазе Светског првенства.
Сада су са 26:24, 25:20, 25:17 биле боље од Доминиканске републике за нешто више >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << од сат времена игре.
Ово је била седма узастопна победа Србије на СП у Пољској, што је јасан показатељ да су актуелне светске шампионке дошле на турнир спремне да одбране златну медаљу.
Не само да је била седма победа, већ шеста максимална на овом шампионату што је резултат за свако поштовање.
У првом сету је Србија имала доста проблема, није било Маје Алексић ни Саре Лозо, а Бранкица Михајловић је „ускочила“ и морала да буде на врхунском нивоу како би се ово победило.
За два дана се игра против Тајланда, па ће дан одмора више него добро доћи. Играла је Доминиканска република веома добро и успела да намучи Србију и натера је да у првом сету одигра на разлику и добије тек са 26:24. У другом је ситуација била мање-више идентична само је Србија раније успела да сломи отпор ривала и поведе са 2-0, да би у трећем уследило право чишћење баш као и против САД и Пољске.
После 77 минута игре је читав меч добијен, а Доминиканкама је у последњем сету дозвољено тек 17 поена.
Најефикаснија је била Тијана Бошковић са 15 поена, 10 је имала Јована Стевановић, 9 Мина Поповић, а 8 Бианка Буша и Бранкица Михаловић.
На другој страни, 13 поена Гонзалес, 10 Брајелин, а 7 Жинејри Мартинес , док је 4 поена имала Изабел Пења.
Đoković na terenu ponovo u isto vreme

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Србија „гази“ – без пораза до четвртфинала се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.