Познато кад Ђоковић стартује у Астани

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Okt.2022, 16:41

Познато кад Ђоковић стартује у Астани

Српски тенисер Новак Ђоковић свој први меч у Астани одиграће у среду око 14.30 против Кристијана Гарина. Фото: Танјуг/AP/Alberto Pezali Седми играч света је у престоницу Казасхтана стигао у добром расположењу, након титуле у Тел Авиву.
Његов меч са Чилеанцем на Централном терену у Астани >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << неће почети пре 14.00 часова.
Пре тога, од 07.00 по нашем играју Жижен Жанг и Андреј Рубљов, затим Марин Чилић и Оскар Оте, а онда и Адријан Манарино и Давид Гофан, који је направио сензацију и избацио на старту Карлоса Алкараса.
Новак и Кристијан су се до сада састајали два пута, а српски ас је славио у оба дуела – у АТП купу 2020, односно на Вимблдону 2021. године.
Победник овог меча ће у другом колу играти против Ботика ван де Зандсхулпа.
Gofan eliminisao Alkarasa u Astani

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Познато кад Ђоковић стартује у Астани се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.