Валандер: Украјина на путу да постигне неколико кључних циљева

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Okt.2022, 08:16

Валандер: Украјина на путу да постигне неколико кључних циљева

Чини се да је Украјина на путу да постигне неколико кључних циљева на бојном пољу које је себи поставила, изјавила је данас представница америчког Пентагона Селест Валандер. Фото: Wikimedia Commons/TSgt. Jack Sanders, U.S. Air Force Валандер, помоћница секретара одбране за међународну безбедност >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у Пентагону, истакла је успехе украјинских снага у регионима Харкова и Доњецка, као и напоре који су у току у јужном региону Херсон.
„Чини се да је Украјина тренутно на правом путу да оствари сва та три циља“, пренела је Валандер Центру за стратешке и међународне студије са седиштем у Вашингтону, пренео је Ројтерс.
Prvi sastanak EU-Izrael posle decenije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Валандер: Украјина на путу да постигне неколико кључних циљева се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.