Костић се захвалио Влаховићу после асистенције за први гол у дресу Јувентуса

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Okt.2022, 14:19

Костић се захвалио Влаховићу после асистенције за први гол у дресу Јувентуса

Репрезентативац Србије и крило Јувентуса Филип Костић рекао је за италијанске медије да је срећан због свог првенца у дресу Јувентуса. Фото: Танјуг/Marco Alpozzi/LaPresse via AP У убедљивој победи против Болоње у 8. колу Серије А са 3:0 Костић се први пут уписао у 24. минуту после асистенције >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << свог саиграча и из репрезентације Душана Влаховића.
„Срећан сам због првог гола, ова утакмица је била јако важна за нас. Треба да наставимо да радимо вредно и да верујемо. Радим добар посао са Влаховићем, захвалио сам му се на асистенцији и надам се да ћу следећи пут да му узвратим“ рекао је Костић за „ДАЗН“.
Костић је поручио да екипа мора да заборави резултате последњих месец дана и фокусирају се на наредне мечеве.
„Сада морамо да заборавимо све што се десило у последњих месец дана, да гледамо напред и да се припремамо за следећи меч у Лиги шампиона“ изјавио је српски фудбалер.
Јувентус је на седмом месту табеле Серије А са 13 бодова из осам мечева, а већ следећи меч игра у среду против Макабија из Хаифе у трећем колу Лиге шампиона.
Rekordi su tu da bi se rušili – koliko je zapravo dobar Erling Haland



Преузмите андроид апликацију.
Чланак Костић се захвалио Влаховићу после асистенције за први гол у дресу Јувентуса се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.