Брнабић: Изјава Брашове показатељ колико се Србија променила

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Okt.2022, 09:45

Брнабић: Изјава Брашове показатељ колико се Србија променила

Прошло је време када су амбасадори једини морали да буду задовољни председником и Владом Србије, навела је премијерка Ана Брнабић, реагујући на изјаве Џенифер Браш, бивше отправнице послова у америчкој амбасади у Београду од 2007. до 2010. године. Фото: Танјуг/Раде Прелић Изјава >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Џенифер Браш још један је показатељ колико се Србија променила, написала је Брнабић на Твитеру.
„Отправница послова из времена када су амбасадори једини морали да буду задовољни председником и Владом. Народ – мање битно. Још један показатељ колико се Србија променила“, навела је Брнабић поводом изјаве Брашове која је, између осталог, рекла да „ЕУ не тражи много и од Србије није много добила, укључујући и признање одговорности за ратове деведесетих“.
Промоција српских вина и ракије у Букурешту

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Брнабић: Изјава Брашове показатељ колико се Србија променила се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.