Ђоковић против Чилића у финалу Тел Авива

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Okt.2022, 09:23

Ђоковић против Чилића у финалу Тел Авива

Новак Ђоковић игра против Марина Чилића финале АТП турнира у Тел Авиву. Сусрет почиње у 17.30. Фото: Танјуг/AP/Ariel Scalit Још једна препрека је пред Новаком у Тел Авиву и то она најтежа. Дуел против старог знанца Марина Чилића. Нема непознаница између њих двојице тако да је и тактички, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << маневарски простор сужен. Оба тенисера знају шта их очекује са друге стране.
Новак у дуел улази као фаворит и са великом жељом да на свом првом учешћу на овом турниру пригрли трофеј. С друге стране Марин ће вребати сваку прилику да поремети план нашег аса.
Новак је у полуфиналу надиграо је Руса Романа Сафијулина са 2:0 по сетовима 6:1, 7:6 (7:3) и пласирао се у финале турнира у Тел Авиву. Чилић је био бољи од Лестијена – 2:0 (7:5, 6:3). Ђоковић и Чилић до сада су одиграли 20 мечева.
Новак је славио у 18 међусобних дуела. Последњи пут састали су се прошле године на финалном турниру Дејвис купа у Шпанији,
Новак је победио резултатом 6:4, 6:2.
Berdih: Federer će ostaviti veći trag od Đokovića

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђоковић против Чилића у финалу Тел Авива се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.