РХМЗ упозорава на грмљавину и велику количину падавина

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Okt.2022, 09:50

РХМЗ упозорава на грмљавину и велику количину падавина

Републички хидрометеоролошки завод (РХМЗ) упозорио је да ће данас у Србији бити нестабилно са локалном појавом грмљавинских непогода са јаким пљуском за кратко време – преко 20 милиметара, понегде градом и краткотрајно јаким и олујним ветром у зони пљуска. Фото: Градске инфо У >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Београду данас нестабилно, после подне и увече са пљусковима и грмљавином који ће у појединим деловима града и околине бити израженији па се очекује већа количина падавина за кратко време, јак и олујни ветар у зони пљуска, објављено је на сајту РХМЗ-а.
На подручју Београда, Шумадије, Поморавља, источне и југоисточне Србије на снази је наранџасти метео-аларм, који означава опасно време, објављено је на сајту РХМЗ-а.
У Банату, Бачкој, Срему, у југозападној Србији и на Косову и Метохији укључен је жути метео-аларм, који означава потенцијално опасно време.
Danas pomenljivo i toplo, lokalno grmljavinske nepogode

Преузмите андроид апликацију.
Чланак РХМЗ упозорава на грмљавину и велику количину падавина се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.