Друголигаш избацио Партизан из Купа!

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Sep.2022, 17:28

Друголигаш избацио Партизан из Купа!

Фудбалери Партизана испали су од Радничког у Сремској Митровици после пенала у шеснаестини финала Купа Србије! Патрик Андраде постигао је водећи гол за Партизан у 18. минуту, а у 92. минуту изједначио је Маринковић, и то после меча у којем домаћи дотад нису створили ниједну шансу. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Градске инфо Тај гол шокирао је Партизан, па су сва четворица извођача промашили пенале за црно-беле – Рикардов ударац одбранио је Драгићевић, Марко Живковић је погодио пречку, Урошевић је шутирао поред гола, а у четвртој серији је опет Драгићевић одбранио, овога пута Андрадеу.
На другој страни, Раднички је двапут погодио, у прве две серије.
Прву шансу имао је Гомеш већ у трећем минуту, да би шест минута касније и домаћин имао прилику, али је Миленковић у изгледној позицији шутирао преко пречке.
У 18. минуту су црно-бели стигли до предности – Дијабате је продро по левој страни и вратио лопту до Андрадеа, који са шеснаест метара закуцава лопту у мрежу.
Имао је Партизан још једну полуприлику пре него што је у 38. минуту умало било 2:0 – сјајан пас Дијабатеа у простор и велика шанса за Андрадеа, чији ударац овога пута брани голман Драгићевић.
До краја полувремена је Партизан имао још једну изгледну шансу, Рикардо Гомеш је шутирао „пуном“ и није имао среће, јер је погодио стативу.
У 54. минуту је Марковић шутирао главом поред гола, а пет минута касније је Терзићев покушај изблокиран. Белићу је голман Драгићевић ухватио лопту после ударца са двадесетак метара од гола – генерално је Партизан интензивније нападао у првом полувремену.
И таман када се чинило да ће црно-бели лагано привести меч крају, домаћин из прве праве шансе у наставку стиже до изједначења. Ристовић је пробио по левој страни и послао лопту по земљи, а на другој стативи дочекао ју је Маринковић и постигао гол за 1:1.
Црно-бели су били шокирани, те нису успели да се консолидују и у пенал серији су промашили сва 4 шеснаестерца, што су фудбалери из Митровице искористили и пласирали се у 1/8 финала Купа .
Životna forma Aleksandra Mitrovića, nadmašio Mesija i Ronalda

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Друголигаш избацио Партизан из Купа! се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.