Бејлов дрес најпродаванији у МЛС лиги

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Sep.2022, 12:41

Бејлов дрес најпродаванији у МЛС лиги

Дрес велшког фудбалера Герета Бејла најпродаванији је у америчкој фудбалкој лиги, саопштио је МЛС (Major League Soccer). Фото: Танјуг/AP/Matt Dunham Бејл је 7. јула стигао у ФК Лос Анђелес, а у МЛС одиграо је девет утакмица и постигао два гола за тим који је лидер Западне конференције.
МЛС није >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << навео податке колико је Велшанинових дресова продато за мало више од два месеца колико је у Америци, али је познато да је други на листи дефанзивац Шарлота Кристијан Фукс.
На трећој позицији налази се Бејлов саиграч Карлос Вела, који већ четири године наступа у Америци, а следе Хавијер Ернандез из Лос Анђелес Галаксија и Џозеф Мартинез, који пет година игра за Атланту.
Junajted daje nove ugovore petorici prvotimaca

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бејлов дрес најпродаванији у МЛС лиги се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.