Бургум: Свеједно је ко ће бити кандидат за потпредседника, победа зависи само од Трампа

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Jun.2024, 08:03

Бургум: Свеједно је ко ће бити кандидат за потпредседника, победа зависи само од Трампа

Гувернер америчке државе Северна Дакота Даг Бургум, који важи за једног од главних кандидата за потпредседника Доналда Трампа на председничким изборима у новембру, изјавио је да је свеједно ко ће бити кандидат за потпредседника јер победа зависи само од Трампа. Фото: Танјуг/AP >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Photo/Matt Rourke, Fil Бургум је рекао, пред дебату америчког председника Џозефа Бајдена и бившег америчког председника Доналда Трампа, заказану за четвртак, да Бајден може да покаже повећане способности током дебате и да је то учинио пре четири године, пренео је Си-Ен-Ен (ЦНН).
Трамп је прошле седмице рекао да мисли да ће му Бајден бити „достојан“ противник током дебате 27. јуна и подсетио на Бајденову потпредседничку дебату са Полом Рајаном 2012. године. „Гледао сам га са Полом Рајаном и он је уништио Пола Рајана. Не потцењујем га“, навео је Трамп.
У данашњем саопштењу тима за Бајденову кампању наводи се да ће он настојати да се током дебате фокусира на питање демократије, абортуса и Трампових економских планова.
Бајден и његов тим овај викенд проводе у Кемп Дејвиду где се припремају за предстојећу кампању.
Foks biznis: Tramp ostavio u restoranu u Filadelfiji napojnicu od 500 dolara

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бургум: Свеједно је ко ће бити кандидат за потпредседника, победа зависи само од Трампа се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.